Karin op het project 'Rijswijk Buiten'

 

hoe het zo is gekomen…

Tijdens mijn gevarieerde carrière, waarin ik altijd al gefascineerd was door communicatie en specifiek de wijze waarop boodschappen met het beste resultaat overgebracht konden worden, ben ik in 2005 bij TNO Industrie en Techniek in contact gekomen met het vakgebied Quality, Health, Safety, Environment, c.q. Kwaliteit, Arbo en Milieu. Dit bleek het vak te zijn waar ik blij van werd en ik ben me daarin gaan ontwikkelen.

 

In 2010 studeerde ik af als KAM-manager om daarna in de infra en civiele techniek aan de slag te gaan. In 2014 kwam daar het diploma Hoger Veiligheidskundige bij en sinds 2016 ben ik Hobéon/SKO gecertificeerd Hoger Veiligheidskundige. Tussendoor behaalde ik diverse certificaten en deed ik veel ervaring op. Ik gebruik mijn kennis en ervaring om organisaties en projecten te helpen veilig te werken, zich te verbeteren en te voldoen aan eisen die de klant stelt.

 

 

PERSOONLIJKHEID

Volgens de Insights-systematiek ben ik een hervormer. Rood en blauw zijn mijn sterkste kleuren, gevolgd door groen en in mindere mate geel. Deze kleuren komen terug in het logo van mijn bedrijf, de ronde vorm hiervan verbeeld samenwerking. Want veilig en goed werken kan alleen maar samen.

 

Ik ben open, direct, spontaan, eerlijk, kritisch, daadkrachtig een doorzetter en ik lach graag. Als ik niet werk ben ik waarschijnlijk al geocachend een fietsvakantie aan het maken, een lange-afstandspad aan het wandelen, een mooie stedentrip aan het maken of iets anders actiefs aan het doen. Om bij te komen daarna heerlijk met boek op de bank of toch weer aan het studeren. 

 

Nieuwsgierig? Neem contact op of kijk op linkedin.

 

Insights-kenmerken